#DEVINO EXPOZANT

Cere oferta


 
De ce sa devii EXPOZANT?

Cu o audienta estimata de peste 20.000 de parinti vizitatori, Family EXPO & Festival promite sa fie cel mai mare eveniment de parenting al anului 2019.
Ca expozant, vei avea posibilitatea sa influentezi decizia de cumparare a parintilor si viitorilor parinti, sa-ti cresti notorietatea brandului si sa oferi oportunitatea unui public premium de a testa, cumpara si vorbi mai departe despre produsele tale.
#devinopartenerFEF2019

#Audienta #Promovare

#Devino sponsor

CERE OFERTA

Daca pentru tine vanzarea produselor nu este un obiectiv principal ci iti doresti in primul rand sa devii cunoscut in randul parintilor si a viitorilor parinti, prin audienta extrem de generoasa, FEF este o reala solutie pentru tine. Vino si arata-le consumatorilor cat de cool este produsul tau, ofera-le sample-uri sau vouchere pe care le pot folosi ulterior in magazinele online in care se vand produsele tal si intra in contact cu ei. Priveste aceasta experienta ca pe o oportunitate de cercetare de piata si foloseste-te de ea in viitor. #devinopartenerFEF2019

#Audienta & Promovare

Family EXPO & Festival inseamna acces la o audienta PREMIUM, la peste 20.000 de parinti si viitori parinti interesati de cumparaturi, de informatie, de a deveni parinti mai buni.  Cu un obiectiv de minim 20.000 de vizitatori in cele 3 zile de expozitie si festival, FEF va beneficia de toata expertiza Parenting ADS pe partea de promovare.  Cu un reach estimat pe campanie de peste  1,5 mil de parinti, expunerea mediatica a expozitiei va acoperi toate mediile de comunicare: digital, outdoor, radio, si multe alte activari in mediul online si offline. Fii cu ochii pe noi!

#contact

Telefon: 0770.122.962